مهندس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با تصریح اینکه یکی از راه های جلوگیری از ابتلاء به کمبود آهن، غنی سازی نان با اسید فولیک است، گفت: استفاده مناسب از این ویتامین موجب کاهش ابتلاء به سرطان و بیماری آلزایمر می شود.

  زینب حیدری در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج با بیان اینکه در غنی سازی آرد ریزمغذی هایی مانند آهن، کلسیم و ویتامین های گروه B به آرد اضافه می شود، افزود: غنی سازی آرد با اسید فولیک که از سال 1996 در کشور آمریکا شروع شد، منجر به کاهش نقایص مادرزادی لوله عصبی تا 19 درصد گردید و این رقم در کانادا به 50 درصد افزایش یافت.

وی تأکید کرد: 0/4 میلی گرم از این ماده در سنین باروری علاوه بر تأمین نیاز روزانه آن ها به این ویتامین، از بروز ناهنجاری های مادرزادی لوله عصبی در نوزادان پیشگیری می کند.

حیدری با اشاره به نقش اسید فولیک در ارتقاء سلامت جامعه، اظهار کرد: این ویتامین علاوه بر کاهش هموسیستئن، در پیشگیری از نیازهای قلبی_عروقی، سکته مغزی، ترومبوزوریدهای عمقی و آمبولی ریوی نقش بسزایی دارد./س

برچسب ها: یاسوج ، سرطان ، آلزایمر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.