گذراندن وقت در مقابل تلویزیون در سال‌های نخست زندگی دارای تبعات بلند مدتی است که در آن میان می‌توان به کاهش فعالیت‌های ورزشی کودک در آینده اشاره کرد

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، محققان با بررسی اطلاعات به دست آمده از 1324 کودک که در تحقیقی درباره رشد کودک به این نتیجه رسیدند که افزایش ساعات تماشای تلویزیون در کودکان، انجام فعالیت‌های کودک را در سن 8 سالگی کاهش داده و در سن 10 سالگی شرایط اضافه وزن وی فراهم می‌شود.

تأثیرات تماشای تلویزیون در کودکان 2ساله می‌تواند مادام العمر باشد. سال‌های پیش از مدرسه دوره بسیار حساسی برای تجارب و محیط اطراف کودک محسوب می‌شود از این رو بسیاری از رفتارهای کودکان در انتخاب سبک زندگی و ترجیحات آنها در آینده به همین دوران نسبت داده می‌شوند.

تماشای تلویزیون در 2 سالگی موجب می‌شود که کودک در آینده در فعالیت‌های کلاسی حضور کمتری داشته باشد و احتمال اینکه در کلاس چهارم یا 10 سالگی مورد سوء رفتار همکلاسی‌های خود قرار بگیرد بیشتر خواهد شد. اندازه دور کمر که مبیین چربی‌های شکمی است و در اثر سلامتی نامناسب قلبی و عروقی و سایر مشکلات ایجاد می‌شود، در این تحقیق مدنظر قرار گرفت.

علاوه بر این اضافه وزن زمانی صورت می‌گیرد که کودک وارد نوجوانی شده و خطرات سلامتی در این زمان بیش از سایر دوره‌های رشد خود را نشان می‌دهد.

تلویزیون یک عامل تعیین کننده سبک زندگی است و مردم باید نسبت به میزان زمانی که کودکانشان در مقابل تلویزیون سپری می‌کنند حساس باشند تا نتیجه آن در سلامت جسمانی آنها منعکس نشود./س

برچسب ها: تبعات ، جسمانی ، تلویزیون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.