پليس کانادا از کشته شدن دست کم دو تن و زخمي شدن 19 نفر از جمله يک نوزاد در تيراندازي در تورنتو، بزرگترين شهر اين کشور در شب گذشته خبر داد.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران  به نقل از شبکه تلويزيوني سيتي نيوز ،رئيس پليس تورنتو، اين تيراندازي را  بدترين رويداد ناشي از استفاده خشونت آميز از اسلحه در تاريخ اين شهر توصيف و اعلام کرد: تعداد زيادي فرد بيگناه در اين تيراندازي زخمي شدند.
بلر  گفت در  يک مهماني خيلي بزرگ » که بيش از 200 مهمان در آن شرکت کرده بودند، ميان شماري از مهمانان مجادله درگرفت که منجر به تيراندازي ميان آنان شد. تيراندازي پس از زد و خورد در اين مهماني که در خيابان دانزيگ در شرق شهر تورنتو برپا شده بود، آغاز شد.
بلر گفت در اين تيراندازي، يک جوان 20 ساله و يک دختر نوجوان کشته و دست کم19 تن ديگر زخمي شدند.
وندي دروموند، از افسران پليس تورنتو نيز گفت: همه اين افراد بر اثر شليک گلوله زخمي نشده اند. 
وي گفت يک نوزاد نيز زخمي شده است. بنا بر اعلام رئيس پليس تورنتو، اين نوزاد به ضرب گلوله زخمي شده است، اما بهبود خواهد يافت.
هم اعلام کرد زني بيست ساله از ناحيه کمر به ضرب گلوله زخمي شده است. دست کم هشت تن ديگر که بين18 تا 25 ساله هستند نيز، به علت جراحت هاي ناشي از شليک گلوله به بيمارستان انتقال يافته اند. 
پليس، منطقه را براي يافتن عاملان تيراندازي که دو نفر يا بيشتر هستند جستجو کرد. تاکنون يک نفر بازداشت شده است.
برچسب ها: تیراندازی ، زخمی ، کشته
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار