![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۱ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333848_169.png)
به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، امیر عمیدی امروز با بیان این مطلب که اعتبارات تملک سرمایهای در سه سرفصل ملی، استانی و ستاد حوادث غیرمترقبه تخصیص داده میشود، اظهار داشت: خوشبختانه امسال با پیگیریهای انجام شده توسط مسئولان استان فرصت جذب اعتبارات تملک دارایی از تیرماه به پایان شهریور ماه افزایش یافته و این مسئله فرصت بسیار مناسبی را برای فعالیت بیشتر در استان فراهم آورده است.
وی بیان داشت: کل اعتبارات تملک دارایی استان در سال 1390 بیش از 5 هزار میلیارد ریال بود که بیش از 860 میلیارد ریال آن در سرفصل راهسازی اختصاص یافته است.
عمیدی افزایش شدید نرخ دستمزد و مصالح ساختمانی و به تبع آن عدم رغبت پیمانکاران برای انجام پروژههای عمرانی را از عمدهترین مشکلات عدم جذب به موقع اعتبارات تملک سرمایهای استان ذکر کرد و خاطرنشان ساخت: عدم ابلاغ به موقع اعتبارات تملک سرمایهای و تاخیر در مبادله موافقتنامههای دستگاههای دولتی را میتوان از دیگر مشکلات عدم جذب به موقع این اعتبارات دانست.
مشاور اقتصادی استاندار کردستان تصریح کرد: علیرغم مشکلات پیش رو از اول اردیبهشت ماه به طور متوسط در هر هفته بین 200 الی 250 میلیارد ریال از اعتبارات تملک سرمایهای استان توسط دستگاهای اجرایی جذب شده و با روند موجود پیشبینی میشود که تا پایان موعد مقرر اعتبارات تخصیصی به طورکامل جذب شوند.
عمیدی با بیان اینکه اعتبارات عمرانی باید به عنوان موتور محرکه سایر بخشها مطرح باشند، اضافه کرد: به عنوان مثال در فصل گردشگری وقتی ساختمانی مانند عمارت مشیر دیوان یا صادقوزیری را تملک مینماییم باید ببینیم که آیا میتوانیم با تبدیل این بناهای تاریخی به هتل و یا رستوران سنتی در امر جذب گردشگر تحرک ایجاد کنیم یا اینکه همه ساله باید هزینهای را صرف تعمیر و نگهداری این بناها نماییم.
وی با اشاره به تخصیص اعتبارات تملک دارایی پروژههای مهر ماندگار، تاکید کرد: برای 49 پروژه تملک دارایی استان کردستان 45 هزار میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده که میتواند انقلابی در پروژههای عمرانی و توسعه استان ایجاد نماید./ج1