به گزارش
باشگاه خبرنگاران دكتر ياوري استاد دانشگاه های علامه طباطبایی، شهید بهشتی و الزهرا، در گفتوگو با ستاد خبري نخستين جشنواره ملي "ريحانه" افزود: هدف از برگزاری این جشنواره به نمایش گذاشتن و مطرح کردن توانمندیها و استعدادهای بالقوه و سرشار زن ایرانی است و ميخواهيم نشان دهيم كه بانوان ایرانی نه تنها در عرصههای مختلف اقتصادی و صنعتی و سیاسی، بلکه در عرصههای فرهنگی و هنری هم توانمندیهای بسیاری دارند.
داور نخستین جشنواره ملي "ریحانه" گفت: از آنجایی که این نخستین جشنواره است، با همه دقت نظر و تلاشی که روی آن شده، ممکن است نتوانیم و یا این امکان را نداشته باشیم آنچه را که شایسته زن ایرانی است نشان بدهیم. اما تردیدی نیست که ما قادر خواهیم بود، با ارایه این آثار بخشی از این توانمندی را که گویای نمونه کوچکی از یک عرصه بزرگ است؛ مورد قضاوت قرار بدهیم.
وی یادآور شد: من آینده خوبی را پیشبینی میکنم. نخستین تجربه این جشنواره است و به هر حال ارزنده است. چون در صورت موفق شدن که به حتم هم خواهد شد، بازتاب خوبی در جامعه خواهد داشت. من ایمان و اعتقاد دارم که بانوان ما بسیار قوی و توانمند هستند. منتها کمی باید اینها را به باور رساند./م
دكتر یاوری در مورد داوری بخش آثار رسیده به جشنواره نیز گفت: ما پس از داوری اولیه که یک سری از آثار انتخاب و به داوری نهایی میرسند، آثار برگزیده در هر بخش را انتخاب و معرفی میکنیم.
داور نخستین جشنواره ملي ریحانه همچنین یادآور شد: ترتیبی خواهیم داد آثار فاخر در هر بخش از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری و سایر سازمانهای مرتبط، به چاپ برسند و آثار هنری را نیز در نمایشگاهی برای فروش عرضه خواهيم كرد./م