معاون دانشجويي دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر با اشاره به واگذاري مديريت غذاي دانشجويي اين دانشگاه به بخش خصوصي در جهت سياست‌هاي برون سپاري وزارت علوم گفت: اين كار علاوه بر ارتقاء كيفيت غذا، افزايش كميت و صرفه‌جويي 20 درصدي براي دانشگاه درپي داشته است.

دكتر مهدي فلاح‌مهرجردي درگفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ؛با بيان اين مطلب عنوان كرد: نرخ غذاي دانشجويي براي نيم‌سال آينده هنوز مشخص نشده اما قطعا افزايش مي‌يابد.

وي با اشاره به برگزاري جلسه معاونان دانشجويي دانشگاه‌هاي مناطق و همچنين كل معاونان دانشجويي دانشگاه‌هاي كشور براي تعيين نرخ غذاي دانشجويي، تصريح كرد: اين پروسه براي بررسي هرچه دقيق‌تر نرخ غذاي دانشجويي با توجه به حساسيت آن براي دانشجو، طي مي‌شود.

معاون دانشجويي دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر با يادآوري قانون افزايش 20 درصدي سالانه نرخ غذاي دانشجويي، مصوب مجلس شوراي اسلامي، تصريح كرد: سال گذشته صندوق رفاه، از اهداف خود به نفع دانشجو صرف‌نظر كرد و سهم دانشجو از هزينه غذا همان 15 درصد شد؛ ممكن است اين ميزان براي سال آينده به 20 درصد برسد.
 فلاح‌ مهرجردي افزود: سال گذشته سه نرخ 290، 350 و 485 توان براي انواع مختلف غذا تعيين شد؛ همچنين نرخ آزاد، حدود 2 برابر ژتون معمولي و از 700 تا هزار و 200 تومان، اعلام شد.
 وي يكي از مزاياي برون‌سپاري را افزايش تنوع و كيفيت غذا عنوان كرد و ادامه‌داد: وعده‌هاي صبحانه و شام به 2 منو افزايش يافت؛ از مهرماه نهار هم 2 منويي مي‌شود. همچنين پيش از برون‌سپاري، به علت حجيم شدن سيستم اداري، فرآيندها كند انجام مي‌شد اما در حال حاضر اين سيستم تا حد زيادي چابك و روان شده‌است.
معاون دانشجويي دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر از خريد دستگاه صدور ژتون فراموشي و آزاد خبر داد و افزود: با راه‌اندازي اين دستگاه از مهرماه، كل سيستم صدور ژتون اتوماتيك مي‌شود. همچنين يكي از برنامه‌هاي سال آينده افتتاح سلف سرويس مركزي دانشگاه است./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.