کمال شفیعی در گفتوگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: هماکنون هنرمندان زیادی در محافل و کارگاههای ادبی حوزه هنری اقصی نقاط کشور مشغول فعالیت هستند و ضروری است که باید برای تکمیل بانک اطلاعاتی بیش از پیش اهتمام شود.
وی بر لزوم تدوین نقشه جامع پیرامون جغرافیای ادبی کشور تاکید کرد و گفت: در آیین افتتاحیه جشنواره در سال گذشته به این موضوع اشاره شد ولی میطلبد در این راستا گامهای بلندتری برداشته شود تا استعدادهای نهفته در مناطق مختلف کشور شناسایی شود زیرا به عنوان مثال شعر کودک و نوجوان در استانهای شیراز، اراک، همدان و تهران رشد و نمو بهتری نسبت به سایر مناطق ایران دارد و همچنین شش استان دیگر در حوزه داستاننویسی نوابغ زیادی را پرورش دادهاند.
شفیعی به انتشار نشریه سیمرغ توسط حوزه هنری اشاره کرد و گفت: این نشریه در واقع بستری برای اظهار وجود و عرض اندام هنرمندان استانهای مختلف کشور قلمداد میشود، به طوری که در این نشریه امکان چاپ و انتشار آثار هنری جوانان و علاقهمندان این عرصه فراهم شده است.
وی با بیان اینکه حوزه هنری در راستای تربیت مدیران حوزه فرهنگ برای نسلهای پیش رو رسالت عظیمی بر عهده دارد ادامه داد: بعضی دستگاههای اجرایی مانند صدا و سیما، اداره ارشاد و ... به مدیرانی نیاز دارد که با فرهنگ و هنر مانوس بوده و آن را بشناسند لذا حوزه هنری در این راستا هم ایفای نقش میکند.
مدیر دفتر امور ادبی استانهای مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری به برگزاری کارگاههای شعر و داستان در استانهای سراسر کشور اشاره کرد و اظهار داشت: اساتید توانمند و متبحر برای انتقال اصول ابتدایی و افزایش مهارتهای هنرمندان بومی به سایر استانها اعزام میشود لذا برای موفقیتآمیز بودن این کارگاهها، باید بیش از پیش نیازسنجی و مخاطبشناسی صورت بگیرد./س