امام جمعه بوکان با تاکید بر اینکه باید تهدیدهای اوقات فراغت دانش‌آموزان را به فرصت‌ها تبدیل کنیم، گفت: بسیاری از مفاسد و شکست‌ها به دلیل استفاده غلط از اوقات فراغت است.

  به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، ماموستا عبدالرحمن خلیفه‌زاده صبح امروز در جلسه برنامه‌ریزی و پشتیبانی طرح هجرت 3 در بوکان که در فرمانداری بوکان ترتیب یافت، اظهار داشت: در روزهای تعطیلات تابستانی، اوقات فراغت دانش‌آموزان باید با یادگیری قرآن کریم و احکام الهی پر شود.

وی با اشاره به اهمیت یادگیری قرآن، افزود: بهترین افراد از دیدگاه خداوند متعال، کسانی هستند که قرآن یاد می‌گیرند و آن را به دیگران نیز می‌آموزند.

خلیفه‌زاده تصریح کرد: چگونگی پر کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان در ایام تعطیلات تابستان ‌از دغدغه‌های مهم و اصلی خانواده‌ها و مسئولان فرهنگی، آموزشی و پرورشی باید باشد.

وی افزود: با توجه به توصیه‌ها و سفارش‌های مکرر رهبر معظم انقلاب در ارتباط با گسترش فرهنگ اصیل اسلامی و همچنین اجرای برنامه‌های قرآنی، یادگیری قرآن و آموزش احکام اسلامی باید در میان جوانان و نوجوانان گسترش یابد.

خلیفه‌زاده در ادامه با اشاره به بحث اوقات فراغت دانش‌آموزان، گفت: گذراندن اوقات فراغت جوانان باید زمینه‌ای برای پیشرفت در زمان‌های آتی باشد و به نوعی از این اوقات حداقل حرفه‌ای را بیاموزد.

وی برگزاری کلاس‌های احکام و مذهبی و اعتقادی در برنامه‌های اوقات فراغت جوانان را ضروری دانست و تصریح کرد: امروز دشمن با تهاجم فرهنگی به سراغ جوانان ما آمده است و جوان نسل جدید ما باید از خطرات و پیامدهای هجمه فرهنگی آگاه شود.

خلیفه‌زاده افزود: دانشگاه‌ها علاوه بر برگزاری طرح‌های جهادی، کلاس‌های فرهنگی، مذهبی و هنری برای دانشجویان باید آنان را به سمت و سوی حرفه‌آموزی و ارتقای مهارت‌ها سوق دهند تا پس از فارغ‌التحصیل شدن بتوانند در حرفه آموخته شده مشغول به کار شوند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اوقات فراغت بخشی اساسی از زندگی ما است، اعلام کرد: این اوقات هم تهدید به حساب می‌آید و هم فرصت، چراکه بسیاری از جوانان موفق پیشرفت‌های خود را از استفاده صحیح از فرصت‌های زندگی می‌دانند و در مقابل، بسیاری از مفاسد زندگی افراد ناموفق و شکست خورده نیز ناشی از بطالت و هدر دادن و استفاده نکردن از فرصت‌ها بوده است.

امام جمعه بوکان خاطرنشان کرد: بهترین برنامه، برنامه‌ای است که متناسب با گرایش‌ها و نیازهای فطری همراه با جاذبه‌ و تنوع لازم باشد تا نشاط و شادابی و تحرک و پویایی را که زمینه خلاقیت و رشد علمی و تربیتی است، در جوان ایجاد کند./ج1

برچسب ها: ارومیه ، مفاسد ، فراغت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.