![زن بلاگر صحنهسازی کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339177_644.jpg)
رییس دانشگاه علوم پزشکی گفت: به ازای هر 2500 نفر از جمعیت شهری استان یک پزشک عمومی به عنوان پزشک خانواده به کار گرفته می شود.
نیکبخت گفت: در این طرح پزشک عمومی نقش پزشک خانواده را دارد و با قرار گرفتن هر 2500 نفر زیر نظر یک پزشک، افرادبدون پرداخت هزینه ای ویزیت می شوند.
نیکبخت گفت: 70 پزشک عمومی برای این طرح ثبت نام شده اند و در برخی شهرستان ها تعداد ثبت نامی ها کافی و در برخی شهرستان ها هنوز نیاز به ثبت نام دیگر پزشکان دیده می شود.
نیکبخت افزود:هزینه دارو و دیگر موارد فنی و تخصصی به عهده بیمار میباشد و این موارد نیز می تواند از طریق بیمه تامین شود.
وی گفت:از دیگر مزایای اجرای این طرح جلوگیری از بازگشت بیهوده به متخصصان، جلوگیری از برخی معضلات مانند گرفتن زیر میزی از بیمار ، استفاده از خدمات پزشکی قابل اطمینان و زیر نظر داشتن وضعیت جسمی و روحی بیمار در طول سالیان دراز از سوی پزشک خانواده می باشد./س