![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، رئيس اداره ترويج مديريت جهادکشاورزي شهرستان گفت: این نشست به منظور انتقال آخرين يافتههاي تحقيقاتي محققان ايستگاه به کشاورزان ماهر و مسائل عمدهاي که موجب افزايش توليد در مزارع غلات و افزايش بهرهوري ميشود است.
محمدعلي فرهمند افزود: ارتباطات مستمر توليدکنندگان محصولات کشاورزي با محققان و کارشناسان تحقيقات کشاورزي و کسب آخرين يافتههاي تحقيقاتي، نقش و تاثير زيادي در افزايش توليد و افزايش بهرهوري دارد.
وی اظهار امیدواری کرد: چنين نشستهايي با حضور اساتيد و محققان ايستگاه و سازمان تحقيقات و همچنين کارشناسان ترويج و زراعت جهادکشاورزي نيشابور بهصورت مستمر تشکيل شود.
وی بیان داشت: کنار این نشست، بازديد و الگوبرداري از اراضي و طرحهاي موفق کشاورزي به عنوان يکي ديگر از روشهاي افزايش بهرهوري و بالابردن توليد در واحد سطح معرفي و باتوجه به تمايل کشاورزان به اين طرح، مقرر شد.
به گفته وی، امکان بازديد
کشاورزان و دامداران از طرحهاي شاخص و نمونه سطح کشور توسط اداره ترويج و با
مشارکت خود بهرهبرداران فراهم شده است./س