![قیمت هرکیلو خرما مضافتی بالای ۱۰۰ هزارتومان](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339157_159.jpg)
غفاری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: سالانه به طور متوسط 220 تن ماهی در 14 مزرعه آبزی پروری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.
وی اظهار داشت: هم اكنون سرانه مصرف ماهی در این شهرستان شش كیلو و 800 گرم است كه این میزان بالاتر از میانگین استانی است.
وی با اشاره به اینكه سرانه مصرف ماهی در استان مركزی شش كیلو و 200 گرم است، بیان كرد: در سه ماهه نخست امسال 55 تن ماهی در این شهرستان تولید شد.
غفاری گفت: علاوه بر ماهی تولیده شده در ساوه، ماهی دریایی منجمد دیگر نقاط كشور نیز در این شهرستان مصرف می شود.
وی برگزاری جشنواره های طبخ و معرفی انواع ماهی ها را از جمله برنامه های ترویجی در جهت افزایش مصرف ماهی دانست./س