مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: انگور در این سیستم تاکداری، درصد قند بالاتری داشته و در فرآوری و صنایع تبدیلی استفاده فراوانی خواهد داشت.

اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریزافزود: در این روش درخت تاک به دلیل دریافت بیشتر نورخورشید محصول تولیدی کیفیت بهتری دارد.

وی تصریح کرد: کیفیت محصول در تاکداری ایستاده خیلی بهتر از محصولی است که روی خاک و در خطر پوسیدگی قارچی است.

اسکندری ادامه داد: در تاکداری ایستاده عملکرد در واحد سطح از 14 تن به 40 تن افزایش پیدا می کند.

وی با اشاره به خطر سرمازدگی در باغ های انگور اظهار داشت: برخی از باغداران تصور می کنند که پوشش برف زمستانه، محصول را در مقابل سرما حفظ می کند در صورتی که خطر سرمازدگی پس از فصل بارش برف اتفاق می افتد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: تبدیل باغ های سنتی وخوابیده انگور به باغ های ایستاده نیاز به سرمایه ای زیاد و تسهیلات دولتی دارد که در حال پیگیری هستیم.

اسکندری تاکید کرد: باغ های ایستاده در سرمای بهاره کمتر از باغ های خندقی خسارت می بینند و بر همین اساس تاکداران علاقه بیشتری به این نوغ ازتاکداری نشان داده اند./س

برچسب ها: قند ، انگور ، تاکداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.