وی افزود: هرچه بتوانیم دانش، تخصص و صنعت را بیشتر در خدمت شهرها، جوامع ساکن در آنها و سایر اجتماعات انسانی قرار داد، زمینه رشد و ارتقای سایر عناصر توسعه انسانی و ملی نیز بیشتر فراهم میشود و آهنگ رشد شدیدتر میشود.
مدیرکل مسکن و شهرسازی استان کرمانشاهخاطرنشان کرد: تمام آییننامهها، بخشنامهها، مقررات و قوانینی که در صنعت ساختمان تدوین و اجرا میشوند در جهت رشد و ارتقای همین بخش از فرهنگ شهرنشینی و تمدن بشری است.
وی ادامه داد: فرهنگ تولید کیفی در دهه 70 با ظهور سازمان نظام مهندسی ساختمان، به سرعت فراگیر شد و با تدوین آییننامهها و تصویب قوانین مربوطه، دانش مهندسی به صورت جدی وارد حیطه ساختمان شد و شهرها سیمای جدیدی به خود گرفتند.
چاغروندی با بیان اینکه این گام بلندی است برای آینده صنعت ساختمان اما هنوز تا رسیدن به مقصد آرمانی فاصله زیادی وجود دارد تصریح کرد: برنامه چهارم توسعه کشور میانگین 5 درصدی رشد صنعتیسازی در حوزه ساختمان را نشان میدهد.
وی افزود: با حمایتهای جدی دستگاههای اجرایی و سایر نهادهای مرتبط با صنعت ساختمان از ارتقای کیفیت ساختوساز و نیز افزوده شدن پروژههای مسکن مهر به عنوان موتور محرکه صنعت ساختمان، شاهد رشد 20 درصدی صنعتیسازی در حوزه اقتصادی هستیم که جهشی تحسینبرانگیز است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاهبا بیان اینکه انبوهسازی، توجیه اقتصادی لازم را برای سرمایهگذاری در بخش صنعتیسازی مصالح به وجود آورد، گفت: 50 درصد از پروژههای مسکن مهر به شیوه صنعتی ساخته میشوند و این فرهنگ وارد خانهسازی کشور و استان شده است.
وی با اشاره به اینکه هزار و200 هکتار از مناطق مسکونی استان بافت فرسوده است، ادامه داد: بازسازی و بهسازی بافت فرسوده موضوعی است که با ارتقا آگاهی جامعه نسبت به آن باعث پیشبرد اهداف سازمان نظام مهندسی و دستگاههای دولتی است./س