روغن دانه بادام وحشي در رژيم غذايي كه مصرف اين روغن با كاهش ميزان مقاومت بدن به انسولين، ميتواند منجر به كنترل ديابت شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران اراك محققان با استفاده از يك رژيم غذايي حاوي 5/0 درصد روغن «استركوليك» دريافتند كه اين روغن با كاهش تعداد سه گروه از باكتريهاي روده، ميزان حساسيت به انسولين را افزايش ميدهد.استفاده از روغن استركوليك فعاليت آنزيمهاي SCD1 را كه باعث چاقي و ديابت ميشوند را نيز كاهش ميدهد.
با اضافه كردن اين روغن در رژيم غذايي هيچ گونه اثر سوئي در بدن مشاهده نمی شود./ع