
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ؛ گيلاس ميوهاي است كه به عنوان يك آنتياكسيدان قوي شناخته ميشود و آنتياكسيدان نيز فرد را در برابر ابتلا به سرطان و بيماريهاي ديگر محافظت ميكند.
متخصصین تغذیه این میوه را سرشار از ويتامينهاي Aو C و ويتامينهایی مانند E به مقدار كم میدانند و همچنین یادآور می شوند در کنار آن اسيد فوليك، كلسيم، آهن، فسفر و پتاسيم نيز به مقدار كم در گيلاس یافت می شود.
این متخصصان گيلاس را سرشار از فيبر میدانند که در هر واحد 140 گرمی آن ، 3 گرم فيبر وجود داردکه ماده موجود در ميوهها فرآيند دفع را تسهيل ميكند و مانع تجمع چربي در بدن ميشود. مصرف ميوههاي داراي فيبر مانند گيلاس به افراد داراي يبوست توصيه ميشود.
گيلاس در رده ميوههاي قرمز رنگ قرار دارد كه اين نوع ميوهها سرشار از كراتين هستند و كراتين نيز پيشساز ويتامين Aاست.
اين نوع ويتامين ضدعفونت است و موجب تقويت بينايي، تقويت سيستم ايمني بدن و سلامت پوست ميشود. این متخصصان تاکید دارند: تنها مشكل اين ميوه اين است كه ميزان قند موجود در آن زياد است و نوع اين قند نيز گلوكز است.
22 گرم از هر واحد اين ميوه را كربوهيدرات تشكيل ميدهد، بنابراين افراد مبتلا به ديابت كمتر از ديگران بايد از اين ميوه استفاده كنند.
در مصرف گيلاس بايد تعادل رعايت شود، در غير اين صورت مشكلات گوارشي بروز ميكند./س