عامل بیماری آبله‌ای شدن پوست هندوانه در منطقه‌ سیستان شناسایی شد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان ،جواد آبخو ' مجری این پروژه گفت: بیماری نكروز پوست هندوانه هر ساله در منطقه سیستان و بلوچستان خسارات زیادی به محصول هندوانه وارد می كند به گونه ای كه موجب كاهش 60 درصدی محصول افت شدید كیفیت آن می ‌شود.

وی افزود: در بررسی‌های انجام شده دو گونه باكتری Enterobacter sp. و Pseudomonas flurescens به عنوان اصلی ‌ترین عوامل ایجاد این بیماری در هندوانه‌های منطقه شناسایی شدند.

آبخو اظهارداشت: هندوانه با سطح زیر كشت حدود 8000 هكتار یكی از مهمترین تولیدات كشاورزی در منطقه سیستان است. /س

برچسب ها: زاهدان ، آبله ، هندوانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.