اوتیسم يا درخود ماندگی نوعی اختلال مغزی است که در کشور از هر 10 هزار کودک 25 نفر را به خود مبتلا کرده است.

دکتر زاهد متخصص عفونی اطفال در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: اوتیسم یا درخود ماندگی نوعی اختلال عصبی است که هنوز به درستی علت بروز آن شناخته نشده است و این اختلال موجب عدم تکلم کودکان، عدم ارتباط کودک با محیط اطراف خود ، عدم تمرکز و مشکلات متابولیک گسترده می شود.
 
زاهد اظهار داشت: کودکان مبتلا به اوتیسم در برقراری هر نوع ارتباطی دچار مشکل اند و این بچه ها به صورت انفرادی و با حمایت های عجیب و غریب بازی می کنند که برای دیگران قابل درک نیست.
 
وی با بیان اینکه درک کودکان مبتلا به اوتیسم بسیار محدود است خاطر نشان کرد: این کودکان از دوران شیرخوارگی با مادر خود ارتباط برقرار نمی کنند و اولین نشانه های تشخیص این بیماری عدم توجه کودک به حضور مادر و یا حتی زل زدن به مادر است.
 
زاهد تصریح کرد: راهکار درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد و حتی می توان گفت این بیماری حتی برای جامعه پزشکی هم هنوز ناشناخته است.
 
وی خاطر نشان کرد: درمان هایی هم چون کلاس های توانبخشی، کاردرمانی، گفتار درمانی از جمله روش هایی است که تا حدی در بهبود علائم اوتیستیک این کودکان نقش دارد اما درمان قطعی برای این بیماری هنوز کشف نشده است./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار