مجمع پارلماني شوراي امنيت و همکاري اروپا در نشست روزگذشته در موناکو قطعنامه ماگنيتسکي را تصويب کرد؛ اقدامي كه روسيه را به خشم آورده است.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه اينترنتي روسي لنتا، اين سند از مقامات کشورهاي عضو مي خواهد تحريمهايي را  در زمينه رواديد و مسدود کردن داراييهاي افراد مسئول مرگ سرگي ماگنيتسکي و ساير موارد به اصطلاح نقض حقوق بشر در روسيه اعمال کنند.

اين قطعنامه همچنين از تصميمات آمريکا، انگليس و هلند درخصوص خودداري از صدور رواديد براي 60 مقام روسي حمايت مي کند که تصور مي شود در مرگ اين شخص دست داشته اند.
در اين سند همچنين از مقامات روسيه خواسته شده در زمينه انجام تحقيقات مربوط به مرگ ماگنيتسکي همکاري و گزارشي در خصوص نتايج آن منتشر کنند.

اين قطعنامه به ويژه با حمايت نمايندگان يونان، لتوني، فرانسه، نروژ، هلند،کانادا و آمريکا مواجه شده است. روسيه مخالفت خود را با اين سند اعلام و نماينده کشور نيز آن را شتابزده و مبتني برداده هاي مغرضانه ناميده و تاکيد کرده که نويسندگان آن اختيارات دادگاه را به خود داده اند در حالي که متن سند بايد بازنويسي شود.

سرگي ماگنيتسکي حقوقدان بنياد هريتج کپيتال در سال 2008 دستگير شد و در نوامبر 2009 در بازداشتگاه درگذشت.

کنگره آمريکا در حال حاضر مشغول قانون ماگنيتسکي است که اعمال تحريم عليه مقامات روسي را پيش بيني مي کند و به تصويب کميته هاي سنا و مجلس نمايندگان رسيده است.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار