وی ادامه داد: بنابراین فرصتی برای هم اندیشی و حل مشکلات اکوزیستی، آشنایی و همسو بودن با نوع عملکرد کارشناسان سایر استانهای کشور، تجزیه و تحلیل دادههای حاصل از پایش منابع آب و آلایندهها بر اساس اهداف پایش، با همکاری دفتر آب و خاک استان این همایش آموزشی به مدت دو روز در زاهدان در حال برگزاری است.
افضلی عملکرد محیط زیست استان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: رتبه در سال 90 سیستانوبلوچستان در سطح کشور، از 17 به چهار ارتقا یافته که این امر بیانگر عملکرد مطلوب مسئولان و کارشناسان استانی است.
مدیرکل محیط زیست سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: فرآیند این دورهها ادامه مییابد و دو دوره دیگر نیز در این زمینه در آینده نزدیک برگزار که دوره سوم نیز در شیراز است.
وی با اشاره به فناوریهای نوین زیست محیطی و پدیدههای نو ظهور طبیعت یادآور شد: دوره دوم به منظور استفاده از این فناوریها در پایش کیفی منابع آب و دوره سوم به منظور بررسی کیفیت منابع آبهای زیر زمینی با اولویت قناتها است.
افضلی همچنین به طرح موفقیت آمیز جابجایی 30 هزار کلنی مرجانها با سلامت 98 درصد این کلنیها در سال 90 اشاره کرد و گفت: در مباحث پایش دریایی و سازهها طرحها و برنامههای مفیدی در دست اجرا است.
وی مهمترین طرحهای در حال اجرای سال جاری را مرکز پایش دریایی 600 متری دریای عمان با همکاری راه و شهرسازی استان از محل مصوبات سفر، مرکز پایش شهرستان چابهار در پارک 100 هکتاری بهاران با سبک نوین الهام گرفته از طبیعت دریا و همچنین توسعه تحقیقات زیست محیطی دریا و استفاده و مدیریت بهینه از منابع آبی و جلوگیری از خشک شدن تالابهای هامون عنوان کرد./ع