مهم نیست ظروف تفلون حتماً خارجی باشد، چون تنها خارجی بودن نشانه خوب و مناسب بودن یك ظرف نیست.

به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران به نقل از چهاردیواری امروزه علاوه بر ظروف مسی و رویی، وسایلی از جنس چدن، استیل و تفلون هم در تمام آشپزخانه‌ها یافت می‌شود. از میان این ظرف‌ها اما تفلون بیشترین تعداد را به خود اختصاص داده است. امروزه ظروف تفلون در انواع مدل‌ها و رنگ‌های مختلف در همه فروشگاه‌ها و خانه‌ها وجود دارد و در پخت‌و‌پز از انواع مختلف آن استفاده می‌شود.

در كنار تمام این تنوع و دگرگونی در شكل و فرم و جنس ظرف‌ها باید بدانیم هر جنس از ظروف محاسن و معایبی دارد. به این معنا كه اگر به نحوه نگهداری و استفاده درست از آن در خانه دقت نكنیم ممكن است مشكلاتی برای ما و خانواده‌مان در پی داشته باشد.

شاید بعضی ظروف تفلون از لحاظ قیمت ارزان‌تر باشد ولی علامت استاندارد نداشته باشد. بنابراین حتماً دقت كنید برای حفظ سلامت اعضای خانواده از ظروف استاندارد استفاده كنید. به عبارت دیگر ظروف غیر استاندارد هیچ وقت و در هیچ شرایطی مناسب آشپزی نیست.

نكته دیگر این‌كه موقع خرید ظروف تفلون دقت كنید سطح داخلی آن زدگی یا ترك نداشته باشد، چون استفاده از این‌گونه ظرف‌ها بسیار مضر است. هنگام پخت و پز مواد غذایی به داخل این ترك‌ها وارد شده و مواد اولیه ظروف نیز می‌تواند وارد غذا ‌شود. بنابراین مشخص است كه چنین موضوعی به قطع و یقین باعث بروز بیماری‌های مختلف برای افراد خانواده خواهد شد.
اگر مشاهده كردید ظروف تفلون شما به هر دلیلی مانند برخورد قاشق با كف ظرف خش برداشته، هرگز دوباره از آن استفاده نكنید چون بر اثر پختن غذا در چنین ظرفی تكه‌های مواد اولیه ظرف وارد غذا می‌شود
ظروف تفلون خش برندارد

برای شستشوی ظروف تفلون از اسكاچ زبر یا سیم ظرفشویی استفاده نكنید؛ حتما ظروف تفلون را با ابر نرم یا تكه‌ای تور پرده بشویید. همچنین برای شستشوی ظروف تفلون از مایع ظرفشویی استفاده كنید و از مصرف پودر لباسشویی برای این كار جدا خودداری نمایید.

چون این كار بتدریج باعث ایجاد خش‌هایی در سطح ظرف خواهد شد. همچنین اگر مشاهده كردید ظروف تفلون شما به هر دلیلی مانند برخورد قاشق با كف ظرف خش برداشته، هرگز دوباره از آن استفاده نكنید چون بر اثر پختن غذا در چنین ظرفی تكه‌های مواد اولیه ظرف وارد غذا می‌شود. پس موقع پخت‌وپز حتما و فقط از قاشق‌های چوبی یا قاشق‌هایی كه برای این‌گونه ظروف ساخته شده، استفاده كرده و هرگز اجسام تیز و برنده را به كار نبرید

.

راهنمای خرید و نگهداری ظروف تفلون

همچنین به یاد داشته باشید وقتی ظروف تفلون مورد نظر خود را می‌خرید باید اول ظرف را با مایع ظرفشویی و آب ولرم بشویید و سطح داخل آن را با روغن چرب كرده و چند ساعت بگذارید بماند و سپس از آن برای تهیه غذا استفاده كنید.


بازسازی ظروف تفلون

متاسفانه هنوز هم شاهدیم بعضی فروشگاه‌ها اقدام به گرفتن ظروف تفلون كهنه و تعمیر و بازسازی آنها می‌كنند. اما اگر شما هم این كار را انجام می‌دهید از ما به شما نصیحت، هیچ‌وقت برای صرفه‌جویی و كمتر شدن هزینه خانواده اقدام به چنین كاری نكنید چون موادی كه برای بازسازی تفلون استفاده می‌شود مورد تائید سازمان بهداشت نیست و برای سلامت همه افراد خانواده بسیار مضر است.

همچنین فراموش نكنید كه ظروف تفلون را نباید روی حرارت زیاد قرار دهید چون بخاری كه از این‌گونه ظروف متصاعد می‌شود بسیار خطرناك است. علاوه بر این، سطح همه ظروف تفلون نیز پس از مدتی استفاده تغییر رنگ و شكل خواهد داد و در این صورت نباید از آنها استفاده كنید.

برچسب ها: تفلون ، خرید ، کهنه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار