با حضور استاندار خراسان ‌رضوی و جمعی دیگر از مسئولان کشوری و استانی نان با ماندگاری بیش از یک ‌ماه رونمایی شد.


 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 در مراسم رونمایی این نان در حاشیه نمایشگاه و جشنواره ضیافت غذا و نان با بیان این مطلب افزود: مطالعات این طرح از محل اعتبارات پژوهشی دستگاه‌ها تامین شده و در تفاهم‌نامه‌ای میان مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی و شرکت غله مقدمات کار را از سال گذشته آغاز کردیم.

محمد بدیعی افزود: اصلاح فرآیند به منظور تولید این نان با ماندگاری حداقل یک ماه طرحی بود که از سوی شرکت غله به منظور کاهش هزینه‌های تولید و ضایعات انجام شد و امروز این توان را داریم که ماندگاری نان را تا شش ماه نیز با اصلاح فرآیند افزایش دهیم.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 با اشاره به مزایای این طرح گفت: از مزایای این طرح می‌توان به حفظ تازگی و کیفیت اولیه نان تولیدی در طول دوره نگه‌داری نان، تهیه و تولید با بهره‌گیری از تجهیزات داخلی، بسته‌بندی اتوماتیک و صددرصد بهداشتی و امکان عرضه در شرایط خاص اشاره کرد./س


برچسب ها: خدمات ، بازرگانی ، منطقه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.