به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، نویسنده در این کتاب از منظری خانوادهمحور و جنسیتگرا به بازخوانی انتقادی نظام تربیت به مثابه موضوعی مهم و تاثیرگذار پرداخته است تا این تفطن زمینهای برای بازنگری در سیاستها و ارتقای جایگاه خانواده در برنامه آموزش و پرورش باشد.
مؤلف در این اثر تلاش کرده است تا با بیان برخی تأملات، ضرورت بازاندیشی در نظام تربیت رسمی را با رویکرد خانوادهمحور و جنسیتی و براساس نگرش اسلامی تبیین کند، بدین منظور از یک سو با ارائه دیدگاه اسلامی درباره تفاوتهای تکوینی،کارکردی و حقوقی دو جنس، اقتضائات آن بر حوزه تربیت را توضیح داده و از سوی دیگر با تبیین جایگاه خانواده و ارائه مفهومی از خانوادهمحوری و خانوادهگرایی، از ضرورت تأثیر آن در نظام تربیت رسمی دفاع میکند.
نویسنده در مرحله بعد کوشیده است با فرض پذیرش این ضرورت، دامنه تأثیرگذاری خانواده و جنسیت را در نظام تربیت رسمی به تصویر کشیده و با بیان احتمالات و طرح پرسشهای مختلف بحث را در ذهن اندیشوران بپروراند.
کتاب جایگاه خانواده و جنسیت در نظام تربیت رسمی در قطع رقعی و در 296صفحه با شمارگان3هزار نسخه و به قیمت 6 هزار تومان منتشر شده است.
علاقمندان به تهیه آن میتوانند به قم، بلوارجمهوری اسلامی، میدان سپاه، خیابان مالک اشتر، پلاک50 دفتر مطالعات و تحقیقات زنان مراجعه کنند./ج1