طب سنتی چقدر به سلامت ما کمک می کند؟

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک  طب سنتي به پيشگيري از بيماري بيشتر مي‌پردازد تا درمان آن.

در نگهداري سلامت فاكتورهاي زيادي تاثير دارد. اگر مردم با حوصله به آن بپردازند و در درگير شدن و ابتلا به امراض، اين فاكتورها را رعايت كنند، سلامت‌شان حتمي است.

طب سنتي مسائلي مانند تغذيه، آب و هوا، استحمام، حركت و سكون را دربرمي‌گيرد.

اصول شش‌گانه سلامت در طب سنتي مقدم بر پيشگيري است و ما در جامعه از نظر فرهنگي با اين مشكل روبه‌رو هستيم كه بيشتر مردم به حفظ سلامت خود كمتر از درمان توجه مي‌كنند.

اين نكته قابل تذكر است كه در طب سنتي ما حق نداريم به درمان بپردازيم، مگر مطمئن باشيم كه شخص با حفظ سلامت به حالت طبيعي برنگشته است. بسياري از مردم بدون نياز به دارو و درمان و با رعايت حفظ سلامت، خود را از بيماري حفظ مي‌كنند.به ياد داشته باشيد كه براي هر مشكلي، راه‌هاي ديگري غير از درمان پيچيده با دارو وجود دارد. در طب سنتي روح و جسم، در كنار هم، در درمان بيماري موثر هستند.

درمان‌هاي طب سنتي شامل دارودرماني (استفاده از گياهان دارويي، اجزاي حيواني و معدني) و روش‌هاي غيردارويي (مانند طب سوزني، ماساژ و درمان‌هاي روحي و رواني) است.

تاريخچه طب نشان مي‌دهد از زمان‌هاي قديم اوهام و خرافات همزاد طب بوده است. هم‌اكنون كه پس از سال‌ها سيطره پزشكي مدرن و فرمانروايي كارتل‌ها و شركت‌هاي بزرگ دارويي در جهان و به حاشيه رفتن طب سنتي، برخي از عوارض جانبي داروهاي شيميايي و هزينه گران مهندسي پزشكي خسته شده‌اند، يكي از بزرگ‌ترين باورهاي غلط مردم در حوزه طب سنتي «عدم عوارض جانبي داروهاي گياهي است».

متاسفانه اين باور غلط مردم را بي‌محا با به سمت استفاده از هر گونه گياه دارويي سوق مي‌دهد و حداقل خطر آن اين است كه مردم گياهان دارويي را براحتي مصرف كنند و قطعا از عوارض جانبي و اثرات سوءمصرف آنها در امان نخواهند بود./س

برچسب ها: طب سنتی ، سلامتی ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.