استاندار مرکزی گفت: مبارزه همه جانبه با قاچاق مواد مخدر از افتخارات انقلاب اسلامی است كه برای این مهم چهار هزار و 500 شهید و بیش از 12 هزار جانباز تقدیم شده است.

'علی اكبر شعبانی' در مراسم افتتاح سالن ورزشی روستای ابراهیم آباد اراك به مناسبت گرامیداشت هفته مبارزه با مواد مخدر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: در دهه اول انقلاب اسلامی مبارزه با قاچاق مواد مخدر به صورت جدی و همه جانبه انجام شد و در دهه های بعدی علاوه بر آن، موضوع پیشگیری و درمان در دستور كار قرار دارد.

وی اضافه كرد: ترویج و گسترش مواد مخدر از سوی دشمنان انقلاب اسلامی با هدف ضربه به كانون خانواده، تضعیف دین و اندیشه های اسلامی بین قشرهای مختلف مردم به خصوص جوانان انجام می شود.

استاندار بیان كرد: تولید، توزیع و تلاش برای مصرف مواد مخدر در كشورهای اسلامی از حركت های استعماری است تا قدرت و توان مسلمانان بی اثر شده و استقلال طلبی و آزادی خواهی های آنان فروكش كند.

شعبانی فرد ادامه داد: با پیروزی نهضت بزرگ انقلاب اسلامی در دنیا مخالفت های استكبار جهانی و نظام سلطه با ایران اسلامی تشدید شد كه ترویج و گسترش مصرف مواد مخدر از نمونه های بارز آن است.

وی تاكید كرد: دشمن در صدد است با توزیع مواد مخدر انحطاط فرهنگی جامعه را رقم زده و كانون خانواده را منهدم كند كه با تحقق این هدف شوم، قدرت دفاعی كشور را از بین برده و به اهداف پلید خود دست یابد.

استاندار استان مركزی اظهار كرد: همچنین دشمنان علاوه بر استفاده از توزیع مواد مخدر برای ضربه زدن به كشور از شبكه های ماهواره ای، اینترنتی و رادیویی برای تضعیف هویت دینی و ملی ملت ایران اسلامی بهره برداری می كنند.

شعبانی فرد توضیح داد: جوانان ایران اسلامی دارای استعدادها، توانمندی و ظرفیت های بزرگ و مختلفی هستند كه دشمن این موضوع را دریافته و برای ضربه به آن همه توان خود را به كار گرفته است.

وی یادآور شد: آلوده شدن قشرهای مختلف مردم به خصوص جوانان به مصرف مواد مخدر موجب می شود كه نقش سازنده خود را در جامعه ایفا نكرده و به عنوان مشكل بزرگ كشور خودنمایی كنند.

استاندار بیان كرد: اسلام به سالم سازی جامعه نگاه و توجه جدی دارد بنابراین مبارزه همه جانبه با پدیده قاچاق و مصرف مواد مخدر وظیفه ای شرعی است و بازگرداندن سلامت روحی و جسمی معتادان جهاد محسوب می شود.

شعبانی عنوان كرد: حضور تشكل های مردم نهاد در مبارزه با قاچاق و آگاه كردن مردم از اثرات سوء مصرف مواد مخدر امری مهم و ضروری است كه باید اداره كل ورزش و جوانان، بهزیستی، دانشگاه علوم پزشكی، نیروی انتظامی و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در این زمینه برنامه ریزی كنند.

وی بیان كرد: تقویت برنامه های ورزشی و توسعه رشته های مختلف برای معتادان برای سلامت و بازگشت آنان به جامعه امری مهم و ضروری است بنابراین ساخت سالن های ورزشی در اردوگاه های معتادان باید به صورت ویژه در دستور كار قرار گیرد.

استاندار از اداره كل فنی و حرفه ای خواست برای اشتغالزایی معتادان با برگزاری دوره های آموزش مهارت های مختلف برنامه ریزی و اقدام كند.

مدیركل ورزش و جوانان استان مركزی در ادامه این مراسم گفت: ساخت سالن ورزشی روستای ابراهیم آباد از سال 1390 به مساحت یكهزار و 50 مترمربع با هزینه ای بالغ بر یك میلیارد و 500 میلیون ریال آغاز شد.

'سعید ملكی' افزود: در این سالن ورزشی رشته های فوتسال، والیبال، هندبال، بدمینتون، آمادگی جسمانی، تنیس روی میز، شطرنج، همگانی و روستایی عشایری فعالیت دارند.

وی خاطر نشان كرد: در این سالن ورزشی می توان مسابقات ورزش های روستایی و عشایری این منطقه را برگزار و به ورزشكاران سایر روستاهای همجوار خدمات ارائه كرد.

مدیركل ورزش و جوانان استان مركزی اضافه كرد: با توجه به وجود این سالن ورزشی در اردوگاه اقامت اجباری معتادان می توان توسعه فعالیت های ورزشی و سالم سازی این قشر را بیش از پیش مهیا كرد.

ملكی خاطر نشان كرد: این اداره كل با همكاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مركزی آماده توسعه فعالیت های ورزشی برای پیشگیری از آلوده شدن افراد به مواد مخدر است.

وی ادامه داد: برگزاری همایش های عمومی و تخصصی، جشنواره های ورزشی خانواده، معرفی قهرمانان به جامعه و فعال شدن تشكل های مردم نهاد و جوانان در مبارزه با قاچاق و مصرف مواد مخدر از دیگر برنامه های اداره كل ورزش و جوانان استان مركزی در این بخش است.

برگزاری نمادین ورزش باستانی توسط نوجوانان، حركت های نمایشی كاراته، بازدید از بخش های مختلف سالن ورزشی و اردوگاه اقامت اجباری معتادان روستای ابراهیم آباد از دیگر برنامه های این مراسم بود./س

برچسب ها: قاچاق ، مواد مخدر ، مبارزه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.