به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ايلام؛دكتر حشمت الله عسگری با بیان این مطلب افزود: استفاده از توان تعاونی های مرزنشین در حوزه مبادله های مرزی، نقش موثری در ارتقا و توسعه مناسبت های مرزی دو كشور جمهوری اسلامی ایران و عراق دارد.
وی ادامه داد: با ساماندهی، آموزش و توجه به نقش تعاونی های مرزنشینان در مبادله های مرزی استان و دنبال كردن برنامه ای مدون و حمایت از تعاونی های فعال می توان به اهداف مورد نظر در این زمینه دست یافت.
عسگری بیان كرد: با توجه به وجود هشت تعاونی مرزنشین با 109 هزار و 286 عضو در استان ایلام، باید از ظرفیت و توان تجاری آنان به طور كامل بهره برداری شود.
معاون برنامه ریزی استاندار ایلام با تاكید بر ضرورت ارایه آموزش به تعاونی های مرزنشین و صادر كنندگان كالا در زمینه قوانین و مقررات صادرات و واردات گفت: دستگاه های اجرایی مربوطه به منظور استفاده بهینه از اعتبارها، سهمیه ارزی و رونق اقتصادی مرزنشینان باید برای برگزاری دوره های آموزشی در این زمینه اقدام كنند.
وی تقویت بنیه مالی مرزنشینان، ایجاد اشتغال پایدار، پایداری جمعیت و حفظ امنیت در مناطق مرزی را از مهمترین اهداف تشكیل تعاونی های مرزنشینان برشمرد.
معاون استاندار ایلام اظهار داشت: وضعیت عملكردی تعاونی های مرزنشینان استان و توزیع سهمیه ارزی میان آنان بزودی در نشستی بررسی می شود. /س