دیوان محاسبات فرانسه طي گزارشی از وضعیت نابسامان اقتصاد کشور،به اولاند در مبارزه با بحران بدهی‌ها هشدار داد.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري رويترز ؛  دیوان محاسبات فرانسه امروز در گزارشی با اعلام تشديد وضعیت نابسامان اقتصادی در اين کشور ، نسبت به ناتوانی در مبارزه با بحران بدهی‌ها هشدار داد.

پیش از این "فرانسوا فیون"‌ نخست‌وزیر پیشین فرانسه در گفت‌وگو با نشریه فرانسوی "ژورنال دو دیمانش"اعلام کرده بود: «سیاست "اولاند" و دولت او "بحراني" است و در کوتاه مدت ما را به بن‌بست می‌کشاند.»

"فرانسوا اولاند "‌رئیس‌جمهور فرانسه به دلیل رشد کند اقتصاد فقط درسال جاری باید 6 تا 10 میلیارد یورو در بودجه صرفه‌جویی کند تا رقم بدهی‌ها از 4.5 درصد تولید اقتصادی در سال 2012 بیشتر نشود.

 اولاند با گذشت 7 هفته از تصدی ریاست‌جمهوری فرانسه با مشکلی اساسی در مهار بحران اقتصادی کشور و عمل به وعده‌های انتخاباتی خود مبنی در مورد امور اقتصادي روبرو است .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار