نقرس يك بيماري متابوليست است كه با افزايش اسيد اوريك خون در پي مصرف بيش از حد گوشت قرمز و حبوبات در مردان ميانسال و مسن و نيز زنان يائسه ايجاد مي‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک رسوب بلورهاي «منوسديم اورات» در بافت همبند و كليه‌ها را علت التهاب شديد مفاصل در بيماري‌ نقرس (MSU) است و درد مفاصل به صورت حاد، شايع‌ترين تظاهر باليني زودرس نقرس است كه معمولا تنها يك مفصل در مراحل اوليه به آن مبتلا مي‌شود.وي افزود: نقرس حاد چند مفصلي نيز در مردان مبتلا به افزايش فشار خون كه سوءمصرف اتانول دارند و زنان، پس از سنين يائسگي ديده مي‌شود.

به گفته متخصصان تورم و درد شديد مفصل در هنگام شب نخستين حمله آرتريت نقرس است .مفاصل به سرعت گرم، قرمز و نسبت به لمس حساس شده و حملات اوليه در مدت 3 تا 10 روز فروكش مي‌كنند؛ به گونه‌اي كه نشانه‌اي تا حمله بعدي باقي نمي‌ماند. كاهش مصرف گوشت قرمز و حبوبات و همچنين استفاده از گوشت ماهي به ويژه ماهي سفيد و آزاد، ميوه، سبزي و كاهش وزن را بهترين راه پيشگيري و مبارزه با نقرس می باشد.

ماهي آزاد به دليل وجود امگا 5 زياد، بهترين نوع ماهي از نظر پزشكي بوده و مصرف ماهي سالمون و ساردين به دليل وجود مقادير زياد پورين توصيه نمي‌شود./س

برچسب ها: نقرس ، میوه ، پیشگیری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.