کشورهاي شرکت کننده در کنفرانس ژنو ظاهرا در خصوص سوريه به توافق رسيدند اما اختلافات شان همچنان باقيست.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از تلويزيون پرس تي وي، بيش از 16 ماه است که درگيري بي وقفه، در سوريه ادامه دارد و هنوز هيچ راه برون رفتي براي اين بحران پيدا نشده و تلاش ها براي پايان درگيري ها ناکام مانده است.

دولت بشار اسد همه تلاش خود را براي مهار بحران صورت داده است اما گروههاي تروريستي حاضر نيستند اسلحه خود را زمين بگذارند. الان نيز صحبت جايگزين کردن بشار اسد در قالب يک طرح انتقالي در ميان است.

اين شبکه در گزارشي افزود، بعد از نه ساعت بحث و رايزني در ژنو درباره درگيري هاي سوريه، قدرت هاي دنيا در خصوص نوعي انتقال قدرت در اين کشور توافق کردند که بر اساس آن دولت موقت متشکل از دولت کنوني و مخالفان تشکيل مي شود. در مذاکرات ژنو که کوفي عناني باني آن بود، وزيران خارجه پنج عضو دائم شوراي امنيت همراه با ترکيه، قطر و کويت حضور داشتند. در ظاهر همه چيز خوب به نظر مي رسيد يعني اينکه مذاکرات فشرده برگزار و توافقي نيز حاصل شد اما در باطن اين کنفرانس اختلافات زيادي وجود داشت. روسيه و چين از بندهايي از توافق حمايت مي کنند که بر سوري بودن روند انتقال تاکيد مي کند، يعني اينکه سوري ها خودشان بايد درباره آينده شان تصميم بگيرند و خارجي ها دخالت نکنند. اما به نظر مي رسد آمريکا طرح مخصوص خود را دارد و آن برکناري بشار اسد است.

اصرار آمريکا بر رفتن اسد، سوالات زيادي ايجاد مي کند. چرا آمريکا خواستار برکناري بشار اسد است؟ و اينکه يک سوريه وابسته و غير مستقل چه چيزي عايد آمريکا مي کند؟

وبستر گريفين مورخ و نويسنده آمريکايي مي گويد: سياست دولت کنوني آمريکا و وزير خارجه اش محو کردن همه کشورهاي مستقل کره زمين است. آمريکا مي خواهد وضعيتي بوجود آورد که در آن صندوق بين المللي پول و ناتو بر همه امور جهان نظارت کنند.
برچسب ها: ژنو ، اختلاف ، سوریه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار