به گزارش
خبرنگارباشگاه خبرنگاران قم، سركه سيب داراي مقدار قابل توجهی پتاسیم، فسفر، کلرور منیزیم، کلرورسدیم، گوگرد، ویتامین های گروه B و ویتامین D هست که این مواد موجود در سرکه سیب باعث طراوت و نشاط سلول های بدن می شود و می تواند دستگاه گوارش را فعال کند و اثر فوق العاده خوبی هم بر روی هضم مواد چربی گوشتی و پروتئین دارد.
اگر می خواهید دندان هایی سفیدتر داشته باشید، قرقره کردن سرکه سیب در صبح توصیه میشود. سرکه سیب به از بین بردن لکه ها، باکتری های دهان و لثه و سفید کردن دندان ها کمک می کند.
بعد از قرقره کردن مانند روزهای معمولی مسواک بزنید دندان های خود را یک بار در هفته در صورت امکان با جوش شیرین بشویید، این کار نیز برای از بین بردن لکه ها و سفید شدن دندان ها موثر است./س