به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران مشاور تغذیه و رژیم شناس مركز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ساری به مسافران توصیه كرد از مصرف سبزیجات،سالاد و نیز غذاهای پرچرب و پرادویه در رستورانها پرهیز كنند .
ربیعی گفت : استفاده از سس ها و ادویه فراوان م موجب از بین رفتن توانند طعم و عطر غذای فاسد می شود.
وی به مسافران توصیه كرد در رستوران ها از غذاهایی استفاده كنند كه با حرارت كامل پخته شده باشند
این مشاور تغذیه از مسافران تقاضا كرد، مواد غذایی پخته شده را در ظروف دربدار نگهداری كنند و در مكانی قرار دهند كه گرمای آفتاب باعث فاسد شدن آن نشود.
ربیعی با اشاره به افزایش مسافرت ها در فصل تابستان گفت : در سفر رعایت نكات تغذیهای و بهداشتی به منظور حفظ سلامت و در امان بودن از برخی بیماریها بسیار اهمیت دارد.
وی با تاكید بر لزوم رعایت نكات بهداشتی افزود : 90 درصد از مشكلاتی كه در سفر برای افراد به وجود می آید ، ناشی از مصرف آب آلوده است لذا افراد در طول سفر حتما از آب های سالم استفاده كنند.
وی،مسمومیت های غذایی ناشی از مصرف غذاهای فاسد شدنی رااز مشكلات بهداشتی سفر اعلام کرد و گفت: مسافران برای پیشگیری از این مشكلات، سعی كنند خوراكی هایی نظیر مغزگردو ، گوجه فرنگی و خیار ، شیرینیجات خشك و نیز آب آشامیدنی سالم همراه داشته باشند.
وی از خانواده ها تقاضا كرد سبزیجات و میوهها را قبل از سفر كاملا شسته و ضد عفونی كنند و از مصرف غذاهای پرچرب و خیلی سرخشده و نیز غذاهای شور مانند سوسیس و كالباس خودداری كنند ./س