در فصل تابستان از خوردن غذاهای گرم و تند و شور بپرهیزید

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک  در طب سنتی دستوراتی وجود دارد به نام ( تدبیر ) فصول که د رتدبیر فصول صیف یا تابستان مواردی ذکر شده است ، از آن جمله کم خوردن غذاها و نوشیدنی ها ذکر شده است ، بدلیل اینکه به سبب حرارت هوا ، حرارت عمق بدن میل به آمدن به سطح بدن را دارد در نتیجه عمق بدن گرمی چندانی ندارد ، از عهده هضم غذایی قوی برآید . لذا قدرت هضم غذا در این فصل از حرکات شدید و رژیمهای سخت و ورزشهای شدید باید پرهیز کردو لباسهای با جنس کتان پوشیده شود . خوردن ماهی ها ی تازه و کوچک مانند قزل آلا به دلیل لطیف و سریع الهضم بودن ، همچنین خوردن جوجه مرغ ، جوجه خروس گوشت بزغاله ای که با تمر و آب انار ترش ، آب غوره و آب لیمو آماده شده باشد مفید می باشد . نوشیدن شربت سکنجبین به لیمو و نارنج نیز مفید می باشد . همچینن خوردن میوه های تازه ترش و شیرین مانند آلبالو ، گیلاس ، آلو ، آلوچه ، توت سیاه ، هندوانه و سبزی هایی چون کاهو ، کدو ، خیار و اسفناج توصیه می شود .  /س
برچسب ها: طب سنتی ، تدبیر ، سطح بدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.