کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: اثرات کم خونی مادران، به ویژه نوع شدید آن در دوران شیرخوارگی و اوایل کودکی تقریبا غیر قابل جبران بوده و با درمان بعدی قابل اصلاح نیست.

زینب حیدری در گفت و گو با خبرنگار با شگاه خبرنگاران  یاسوج افزود: کم خونی در دوران بارداری به دلیل کمبود آهن موجب تأخیر رشد جنین و تولد نوزادانی با وزن کمتر از 2 هزار و 500 گرم می شود.
وی اظهار کرد: افرادی که دچار کمبود آهن و کم خونی هستند، احساس ضعف و خستگی کرده و در نتیجه از کارایی آن ها نیز کاسته می شود.
حیدری با تصریح اینکه یکی از راه های جلوگیری از ابتلاء به کمبود آهن غنی سازی مواد غذایی است، ابراز کرد: غنی سازی نان و آرد گندم با آهن و اسید فولیک از آن جمله است.
وی ادامه داد: غنی سازی آرد گندم از حدود 60 سال پیش در کشورهای آمریکا و انگلیس اجرا شده است و ریز مغذی هایی مانند آهن، کلسیم و ویتامین های گروه B به آرد اضافه می شود. /س
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.