مدیردرمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: شستشوی صیفی جات از جمله هندوانه، خربزه و طالبی با مایع ظرفشویی و شوینده ، دراین فصل و قبل از بازشدن آن از ابتلاء به بیماری های اسهالی عفونی موثر است.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  یاسوج، اسلام یعقوبیان افزود: به علت استفاده از کودهای حیوانی در مزارع صیفی جات، سطح خارجی محصول به دست آمده به انواع میکروب های بیماری زا، آلوده است و در صورت مصرف بدون شستشو احتمال ابتلای فرد به اسهال عفونی وجود دارد.
وی در پایان تصریح کرد: جهت جلوگیری از اسهال عفونی حتما سطح خارجی صیفی جات به خصوص هندوانه، خربزه و طالبی را قبل از چاقو زدن با مواد شوینده تمیز. كنيد./س
برچسب ها: یاسوج ، هند وانه ، تمیز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.