به گزارش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، عبدالله عمادي در همايش روز جهاني مواد مخدر ضمن اعلام اين خبر اظهار داشت: در حال حاضر آمار معتادان در کشور ۲ میلیون نفر است که ۸ میلیون نفر به طور غير مستقيم در گير اين مسئله هستند كه مهمترين آنها خانواده است.
وي افزود: یکی از وظایفی که در این معاونت تعریف شده حمایت از درمان معتادان از جمله حمایتهای جسمی، روانی، اجتماعی و حقوقی است با توجه به حمایت اجتماعی در کنار سایر ابعاد حمایت از زمان آغاز درمان اعتیاد و پس از آن اهمیت ویژهای دارد و این معاونت تأکید بخصوصی به حمایت از زمان آغاز درمان دارد.
عمادی تصريح كرد: حمایتهای بیمهای در این زمینه در زمان درمان بسیار مهم است و ما نیز سعی بر آن داریم تا تمام افراد معتاد را تحت پوشش بیمه قرار دهیم و از افراد و خانوادهها در زمان درمان به ویژه خانوادههای نیازمند حمایتهای مالی کنیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به بسترسازی برای آموزش مهارتهای فنی و حرفهای که به افراد معتاد آموزشهای ویژهای به خصوص در زندانها ارائه میشود گفت: در این زمینه اعطای تسهیلات، اشتغال زایی به معتادان و همچنین تأمین مسکن آنان و حمایت از خانوادههای افراد معتاد در زمان درمان از دیگر استراتژیهای معاونت رفاه اجتماعی وزارت کار به حساب میآید.
وی پیشگیری از اعتیاد به 6 میلیون و 110 هزار 825 نفر در سال 90 توسط سازمان بهزیستی را برخی از اقدامات وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی آموزش برشمرد و گفت: در این زمینه 28 هزار و 820 معتاد بهبود یافته و نیز آموزش مهارتهای شغلی را در سال 90 فرا گرفتند.
وی ادامه داد: در حوزه درمان و کاهشهای آسیب نیز با بهرهگیری از 1827 مرکز فعال بهزیستی که 70 درصد درمان معتادان را بر عهده دارند توانستیم 432 هزار و 900 نفر را تحت پوشش درمان اعتیاد قرار دهیم.
عمادي در پايان با اشاره به تخصيص 5 هزار واحد مسکونی برای معتادان بهبود یافته، اظهار داشت: در این زمینه برنامهریزیها برای ساخت 5 هزار واحد مسکن برای معتادان با ارائه تسهیلات اشتغال در طولانی مدت صورت خواهد پذیرفت و در این زمینه یارانه درمان و پرداخت هزینههای معیشتی به خانوادههای معتاد بیبضاعت پرداخت میشود.
گفتني است: در پايان اين مراسم از كارشناسان اداره روان وزارت بهداشت و دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور با اهدا لوح تقدير شد. /عط