![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران فارس این مقام ارشد آموزشی اضافه کرد: سه روز است که همکاران ما در استان فارس حضور دارند تا با کمک مدیران استان بررسیهای لازم درباره اجرای طرح تحول را انجام دهند.
وی تصریح کرد: در این سفر در کارگاه آموزشی تحول بنیادین، دلایل و الزامات طرح، قلههای اهداف و اولویتهایی که باید در حین آن شکل گیرد برای همکاران فرهنگی تشریح میشود.
حاجیبابایی ادامه داد: روند اجرای طرح تحول سنگین و سخت بود و به همین دلیل از اول مهرماه سال گذشته کار را به صورت جدی و روزشمار انجام دادیم و در حال حاضر 9 ماه و 4 روز است که به صورت مداوم و برنامهریزیشده محورهای سهگانه اجرای طرح پیگیری میشود.
وی به تشریح این سه محور پرداخت و نخستین مرحله را چنین عنوان کرد که محتوا به عنوان محور اصلی در طرح تحول اهمیت دارد چراکه کتابهای درسی امسال اعم از دوم و ششم ابتدایی تغییر مییابد و 12 میلیون جلد کتاب برای ششم و دوم ابتدایی زیر چاپ است که تعدادی از آن آماده شده است.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: مرحله دوم تحول بنیادین نیروی انسانی است که در زمستان سال گذشته با برگزاری دوره برای 60 هزار نفر آغاز و 5 هزار نفر مدرس نیز برای این منظور تربیت شدند و از شنبه سوم تیرماه برای 120 هزار معلم دوم و ششم ابتدایی دوره آموزش را آغاز کردند و این دورهها همچنان ادامه دارد.
فضای آموزشی دیگر محور تحول بنیادین در آموزش و پرورش بود که مورد اشاره وزیر قرار گرفت و گفت: باید حدود 50 تا 60 هزار کلاس تعریف و آماده میشد که در کل کشور انجام شد و تعداد کمی باقیمانده که سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در همین تابستان آن را انجام میدهد.
به گفته وی، امسال 25 هزار دانشجو برای دانشگاه ویژه فرهنگیان از برترینهای آزمون جذب شده که یک نوع اشتغال از بدو ورود تلقی میشود.
حاجیبابایی ادامه داد: امسال در سراسر کشور 64 پردیس دانشگاهی آغاز به کار میکند که از اصلیترین الزامات تحول بنیادین در آموزش و پرورش محسوب میشود.
وی تصریح کرد: آموزش و پرورش متحولی که به آن فکر میکنیم و مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند در واقع از طریق همین دانشگاه ویژه فرهنگیان که تا دوره دکترا مجوز دارد، میسر میشود.
وزیر آموزش و پرورش گفت: 10 هزار مدرسه قرآنی در کشور راهاندازی کردیم؛ پیش از این تنها 680 دارالقرآن وجود داشت و در روزهای اخیر نهضت ملی حفظ قرآن با 3.5 میلیون نفر را دستور کار داشتیم و همچنین 5 هزار نفر از قاریان قرآنی برجسته کشور را نیز جذب میکنیم.
وی افزود: بحث راهاندازی مدارس قرآنی در آموزش و پرورش در دستور کار است به این معنا که همان درسهایی که دانشآموزان در دوره ابتدایی میخوانند با فعالیتها و آموزشهای قرآنی تلفیق شده و در پایان دو مدرک به دانشآموز اعطا میشود.
حاجیبابایی تعداد این مدارس قرآنی را یکهزار و 200 باب ذکر و اضافه کرد: این مدارس در حال حاضر تا سوم ابتدایی و در آینده تا مقطع دوره متوسطه را پوشش داده و به 5 هزار باب افزایش مییابد.
وی درباره هوشمندسازی مدارس نیز گفت: امسال بنا داشتیم هوشمندسازی 20 هزار مدرسه را آغاز کنیم که به 24 هزار مدرسه بالغ شد و با کمک استانداران استانها 19 راهکار برای پیشبرد این طرح ارائه شده و با جدیت دنبال میشود./س