کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج گفت:بیماران دیابتی باید از خوردن قند و شکر، کمپوت ها، آبمیوه های صنعتی، نوشابه، روغن های جامد، مواد نشاسته ای پرچرب، و سرخ شده مانند چیپس های سیب زمینی و ذرت خودداری کنند.

سمانه عزیزی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج  افزود: تغذیه و رژیم غذایی مناسب در کنترل مناسب قند خون و پیشگیری از بروز عوارض در بیماران دیابتی نقش مهمی دارد و بهتر است برنامه غذایی این بیماران در 6 وعده صبحانه، ناهار، شام با دو یا سه میان وعده سبک انجام گیرد. /س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.