مهمترين علت کم خوني ناشي از کمبود آهن در کودکان عدم مصرف کافي مواد غذايي حاوي آهن است.

دکتر اسماعيل ذوقي، متخصص طب پيشگيري در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان پزشکي باشگاه خبرنگاران با اشاره به اينکه کودکان و نوجوانان در سنين رشد نياز بيشتري به مصرف مواد غذايي حاوي آهن دارند گفت: مصرف زياد آهن در بعضي از کودکان از علل مهم کمبود آهن در کودکان است.

وي در ادامه افزود: آلرژي هاي غذايي از علل ديگر کمبود آهن است.

دکتر ذوقي باتاکيد بر اينکه نياز روزانه ي آهن نوجوانان در سن بلوغ 500 ميلي گرم است گفت: مصرف مواد غذايي غني از ويتامين C همراه با غذاهاي غني از آهن موجب افزايش جذب آهن مي شود.

اين متخصص طب پيشگيري بهبود رژيم غذايي کودک را مهمترين راه پيشگيري و درمان کمبود آهن دانست و افزود: حبوبات، جگر گوساله، کشمش، کلم، انواع آلو و سبزي هايي با برگ سبز تيره حاوي مقادير زيادي آهن هستند.

وي با تاکيد بر اينکه مصرف برخي از مواد غذايي در سنين بلوغ اهميت بيشتري در پيشگيري از کمبود آهن دارند گفت: تخم مرغ، گوشت، ماهي، مرغ، بوقلمون، انواع لوبياي خشک، روغ بادام، پسته، و انواع مغزها، نخود، عدس و شيره چغندر حاوي مواد بالايي از آهن هستند که مصرف روزانه آنها در سنين بلوغ اهميت زيادي براي تامين آهن مورد نياز بدن دارد./ح
برچسب ها: خون ، کمبودآهن ، حبوبات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار