
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس طهماسب غلامپور افزود: امسال برداشت انگور به علت استفاده از توصیه کارشناسان جهادکشاورزی و مساعد بودن آب و هوا، 10 درصد افزایش دارد.
وی تصریح کرد: 95 درصد انگور برداشتی در تاکستانهای هرمزگان یاقوتی و 5 درصد آن عسکری است که محصول برداشت شده به استانهای فارس، کرمان و تهران فرستاده می شود.
بیشتر باغهای انگور در شهرستانهای رودان، حاجی آباد، بشاگرد و بندرعباس واقع شده که برداشت انگور در هرمزگان 15 تا 20 روز زودتر از مناطق دیگر کشور آغاز می شود./س