به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه ، علیرضا سهندی در جلسه هماندیشی با تشکلهای صنفی خدمات رایانهای در محل استانداری آذربایجانغربی، اظهار داشت: طبق این برنامه تمام خدمات بین دستگاههای دولتی آذربایجانغربی نیز الکترونیکی میشود.
وی با بیان اینکه زیرساختهای اجرای طرح دولت الکترونیک در استان رو به گسترش است، افزود: امروزه سرعت و شتاب چشمگیر توسعه فناوری اطلاعات و نیاز روزافزون آن مسئله، فناوری اطلاعات و ارتباطات را به یکی از شاخصهای مهم توسعه تبدیل کرده و عقبماندگی در این عرصه لطمات جبرانناپذیری به دنبال دارد.
سهندی تصریح کرد: دستگاههای اجرایی باید از سرمایهگذاری عظیم که در زمینه فناوری اطلاعات در استان صورت میگیرد در راستای خدمت به مردم بهرهگیری کنند.
به گفته مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات استانداری آذربایجانغربی ارائه خدمات دولتی، توسعه سلامت و رفاه اجتماعی، توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات، گسترش امنیت فضای مجازی، توسعه تجارت و بانکداری الکترونیکی و توسعه فرهنگ ایرانی اسلامی در فضای مجازی اولویتهایی هستند که در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات هدفگذاری شدهاند.
مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات استانداری آذربایجانغربی با اشاره به ظرفیتهای بخش خصوصی در زمینه توسعه خدمات الکترونیکی، بر لزوم به کارگیری ظرفیتهای این بخش تاکید و تصریح کرد: بخش خصوصی باید به توسعه فنآوری اطلاعات و ارتباطات توجه ویژه داشته باشد.
سهندی اضافه کرد: هفت اولویت اساسی در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور تعریف شده که بخش خصوصی باید به صورت جدی برای تحقق آنها وارد عمل شود.
وی گفت: همدلی و همسویی مدیران برای توسعه و گسترش فناوری اطلاعات، باعث توسعه زیرساختها نیز میشود.
سهندی با تاکید بر نقش سازمان نظام صنفی رایانهای در تنظیم مناسبات بخش خصوصی و دولت گفت: این تشکل باید به صورت جدیتر و با مشارکت موثرتر در ساماندهی امور تجارت و ارتباطات رایانهای وارد عمل شود.
در این جلسه نمایندگان و مدیران سازمان نظام صنفی رایانهای استان و اعضای اتحادیه خدمات رایانهای با بیان مشکلات خود پیشنهادهایی را برای فعال شدن هر چه بیشتر بخش خصوصی در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات ارائه کردند./س