حضور تیم های ایرانی به کیفیت مسابقات افزوده است.

به گزارش خبرنگار دانش هاي روز باشگاه خبرنگاران، پروفسور لاتینو دانشیار دانشگاه اوکلاهامای آمریکا که برای نظارت برچگونگی برگزاری این مسابقات از سوی کمیته برگزار کننده مسابقات جهانی ربوکاپ 2012 در این کشور به سر می برد دربازدید از تیم های ایرانی شرکت کننده در مسابقات ضمن ابراز شگفتی از کیفیت بالای ربات های ساخته شده توسط پژوهشگران ایرانی اظهار داشت: با شناختی که از دانشجویان ایرانی در آمریکا داشتم تصور می کردم که ایرانیان در مباحث رباتیک موفق باشند ولی هرگز فکر نمی کردم به این مقدار از توانمندی در ساخت ربات دست یافته باشند.
 
این استاد دانشگاه در ادامه به کیفیت مسابقات جهانی مکزیک اشاره و تصریح کرد: معتقدم یکی از دلایل بالا رفتن کیفیت این مسابقات حضور تیم های ایرانی در لیگ های مختلف است که به کیفیت آن افزوده است.
 
لاتینو درپاسخ به این پرسش که "آیا برگزاری مسابقات ربوکاپ را یک نوع بازی یا سرگرمی می داند" اظهار داشت: برخلاف نظر برخی ها که می گویند این مسابقات یک نوع سرگرمی است من این نظر را ندارم بلکه  معتقدم بسیاری از پیشرفت هایی که در مباحث رباتیک صورت می گیرد نتیجه پاسخ گویی به چالش هایی است که در این مسابقات، شرکت کنندگان با آن ها روبرو هستند.
 
وی به فرود ربات در کره مریخ اشاره و خاطر نشان کرد: اگر امروز بشر می تواند رباتی طراحی و بسازد وآن را به فضا فرستاده و در کره مریخ آن را فرود آورد همه این اتفاقات ماحصل جریان علمی بسیار قوی و فنی است که از چنین مسابقاتی به دست می آید.
 
استاد دانشگاه اوکلاهامای آمریکا با تحسین پژوهشگران مرکز تحقیقات مکاترونیک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: از این مرکز در آمریکا تعاریفی شنیده بودم خیلی دوست داشتم از نزدیک فعالیت دانشجویان MRL را مشاهده کنم.

 وی افزود: وجود دانشجویان پرانگیزه و با هوش و درک بالا در زمینه ی مباحث علمی این مرکز نشان دهنده استعداد ایرانیان است./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار