کارشناس مسئول باغبانی جهاد کشاورزی استان ايلام گفت: سالانه بیش از 917 تن زردآلو در باغات این ‏شهرستان تولید و روانه بازار مصرف ‏می‌شود.‏

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام؛ فتح‌الله سارایی  با بیان این مطلب افزود: سطح زیر کشت این محصول در ‏شهرستان بیش از 104 ‏هزار هکتار است که بیش از 82 هزارهکتار از آن دهستان میشخاص به خود اختصاص ‏داده است.‏
وی با توجه به پیش بینی انجام شده توسط جهاد کشاورزی استان مبنی بر اینکه برداشت این محصول در ‏سال جاری در هر هکتار بیش از 10 تن ‏زردآلو باید تولید شود، خاطر نشان کرد: به دلیل برخی مشکلات سر ‏راه، بهره‌برداری این محصول به 7 تن در هر هکتار رسیده است.‏
سارایی تصریح کرد: گرد و غبار بیش از حد، خشکسالی و کمبود ریزشهای ابرناکی و به وجود آمدن ‏بیماری غربالی از جمله مشکلات سر راه تولید ‏این محصول بوده است.‏
وی با اشاره به علت به وجود آمدن بیماری غربالی محصول زردآلو، افزود: علت به وجود آمدن این بیماری ‏سهل‌انگاری کشاورزان در بحث سمپاشی ‏و حمایت درست از این محصول باغی است.‏
سارایی اضافه کرد: در کل باغها استان بیش از یک هزار نفر بهره بردار مشغول فعالیت هستند که بیش از ‏‏500 نفر از آنها کشاوزان دهستان ‏میشخاص هستند.‏
کارشناس مسئول باغابانی شهرستان ایلام با اشاره به تاثیرگذاری بیماری غربالی در کیفیت محصول زردآلو ‏خاطر نشان کرد: اگر به طور دقیق و به ‏موقع توسط کشاورز سمپاشی انجام شود، از به وجود آمدن این ‏بیماری جلوگیری می‌شود، با وجود اینکه سم مورد نیاز در اختیار آنها گذاشته می‌شود ‏اما به طور ناقص از ‏طرف کشاورزان سمپاشی و حمایت از محصولات باغی انجام می‌شود.‏/ب

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.