سبزي علاوه بر دارا بودن ويتامين، حاوي آنتي اكسيدان است. آنتي اكسيدان مانند ويتامين هاي A، E ، C و يا بتاكاروتن در سبزي و ميوه مي تواند كيفيت شير مادر را بهبود ببخشد و مانع از عفونت شير و سينه مادر می شود.

 
به گزارش خبرنگار پزشکی باشگاه خبرنگاران قم، دكتر صفوي متخصص تغذيه در خصوص شيوه صحيح پخت سبزي در دوران بارداري و شيردهي گفت: در اثر حرارت سبزي، مقداري آب توليد مي شود و ويتامين هاي سبزي جذب آن مي شود در هنگام مصرف سبزي پخته بايد علاوه بر محتواي سبزي از آب آن نيز استفاده شود و استفاده سبزي پخته شده به تنهايي خواصي نخواهد داشت.
وی تصريح كرد: مادران شيرده يا باردار كه دچار اضافه وزن هستند بهتر است سبزي را قبل از غذا به عنوان سالاد استفاده كنند زيرا سبزي به علت كالري اندكي كه داراست حجم معده را مي پوشاند و مانع از افزايش وزن آنها مي شود و در خانم هاي با وزن متعادل بهتر است سبزي را روي غذا و يا همراه غذا استفاده كنند كه اين امر مانع از كمبود كالري در آنها مي شود./س
برچسب ها: قم ، خواص ، سبزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.