غلامرضا هادربادی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگار بیرجند؛اظهارداشت: زیره تولیدی کشاورزان قاینی به کشوهای آسیای میانه صادر می شود و250خانوار در روستای کرغند قاین مشغول کاشت این محصول هستند .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان این که زیره ادویه بسیار مناسبی برای هضم غذا، سم زدایی ازبدن،کاهش خطر ابتلا به سرطان های گوارشی وکبد است گفت: با مصرف زیره همچنین می توان مشکلاتی مثل اسهال، تهوع و کسالت صبحگاهی وسرماخوردگی را درمان کرد.
هادربادی یادآورشد: در مصرف زیره باید مراقب بود زیرامصرف بیش از یک گرم از این گیاه معادل 15 دانه زیره در روز توصیه نمی شود./س