به گزارش
سرويس بين الملل باشگاه
خبرنگاران به نقل از آسوشيتدپرس؛ در اين نوع جنگ ايالات متحده بدون آنکه حضور يا دخالت فيزيکي در کشور يا حکومتي داشته باشد، ايجاد اخلال کرده و آنرا تا تحقق کامل اهداف استعمار طلبانه خود، ادامه مي دهد.
هواپيماهاي جاسوسي و جنگنده هاي بدون سرنشين، تنها با هدايت چند کارشناس کامپيوتري در اداره مرکزي، هدايت شده و بسياري از نقاط مورد هدف سردمداران آمريکايي بخصوص در کشور ثروتمند و نفت خيز خاورميانه را بمباران مي کنند.
نفوذ به اماکن محرمانه بصورت مجازي و جاسوسي اطلاعات نيز به همين طريق انجام مي گيرد، بدون آنکه سرباز يا تانکي به آن کشور وارد شود.
طي ماههاي اخير، پاکستان سهم محسوس تري از طرح جنگ سايه هاي آمريکا داشته است. جنگنده هاي بدون سرنشين سيا، روزانه دهها منطقه مسکوني در شهرهاي اين کشور را بمباران مي کنند و کشتار زنان و کودکان را غرامت تروريست هاي القاعده مي خوانند!
در يمن نيز علاوه بر فعاليت هاي بيشمار هواپيماهاي جاسوسي آمريکا دهها مشاور نظامي ايالات متحده تلاش مي کنند اينگونه اقدامات جاسوسي را منطقي و بشردوستانه جلوه دهند.
سومالي، کشوري در شاخ آفريقا طي چهار سال رياست جمهوري باراک اوباما، بيشترين تجاوز از سوي جنگنده هاي نظامي آمريکا را تجربه کرده است.
در مورد ايران، با شکست جاسوسي از نيروگاههاي هسته اي اين کشور، از طريق هواپيماي بدون سرنشين، استفاده از ويروس هاي کامپيوتري انتخاب شده است.
استاکس نت و فليم، دو نمونه از اين ويروس هاست که با هدف ايجاد اخلال در برنامه هسته اي ايران به سيستم هاي کامپيوتري آنان حمله کرد، اما همانند هواپيماي بدون سرنشين توسط سپاه سايبري جمهوري اسلامي، نه تنها با شکست روبرو شد؛ بلکه به آفتي عليه تسليحات نرم افزاري آمريکا نيز مبدل گشت.
استيون افترگود، کارشناس امور سياسي در موسسه علوم آمريکا، در اين باره اظهار کرده است؛ چشم انداز کاخ سفيد از اينگونه اقدامات، مضحک و غير ضروري به نظر مي رسند.
مسئوليت کنگره آمريکا براي گسترش جنگهاي پنهان بيش ازهر نهاد ديگري است؛ چرا که بودجه هاي آنها که بخش اساسي اين اقدامات را ايفا مي کند، توسط کنگره تصويب مي گردد.
بعلاوه، اسناد فعاليت هاي اطلاعاتي و جاسوسي سيا، نشان مي دهد؛ اين سازمان بيش از سه دهه، طرحهاي خرابکارانه محرمانه در خارج از آمريکا اجرا کرده است.
اين اقدامات با مجوز رسمي از کنگره انجام شده است. در سالهاي اخير نيروهاي کماندوي ارتش، با مسلح کردن ياغايان در کشورهاي ديگر و آموزش فنون ترور به آنان، از اينگونه افراد براي تحقق اهاف خود از طريق ترور و قتل حتي در کشورهايي که با آنان در جنگ نيست، استفاده مي کند.
افشاي گاه گاه اطلاعات محرمانه کاخ سفيد به رسانه ها نيز نشان دهنده مشارکت و همکاري نزديک دولتمردان ايالات متحده با سيا و گسترش فعاليت هاي جاسوسي در ساير کشورهاست.
برنز در انتها، خاطرنشان ساخت؛ اعضاي کنگره، سنا و کاخ سفيد استفاده بيش از پيش از جنگنده هاي بدون سرنشين را ابزاري امنيتي و صلح آميز براي همه مردم دنيا مخصوصا شهروندان آمريکايي مي نامند، در حاليکه اينگونه فعاليت هاي جاسوسي و خرابکارانه آمريکا از يکسو غيرنظاميان بسياري را در کشورهاي مختلف از بين برده و از سوي ديگر، هزينه هايي را که بايد به ترميم بحران اقتصادي غرب و بهبود اوضاع رفاه اجتماعي اختصاص داده شود، نابود مي سازد.