به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، زهرا عبداللهي سرپرست دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت و عضو کميته فني سمينار در سمينار کشوري برنامه ريزي و ساماندهي پژوهشي در عدم تغذيه و صنايع غذايي که امروز 31 خرداد در فرهنگستان علوم پزشکي برگزار شد گفت: ماموريت و رسالت دفتر بهبود تغذيه اجراي برنامه هايي در جهت بهبود تغذيه جامعه است.
اين دفتر با يک سابقه 21 ساله در طول سالها علي رغم افت و خيز هاي ساختاري با اين جهت گيري ادامه داده است که بر مبناي مدارک و شواهد موجود سياستگذاري مبتني بر شواهد و مدارک داشته باشد و با جمع آوري اطلاعات در زمينه مطالعات تغذيه به شناسايي مشکلات شايع کشور بپردازد و آنها را الويت بندي، ريشه يابي و الگو سازي و طراحي کند و به ارزشيابي بيردازد در نهايت به مدلي مناسب تبديل شود تا در سطح کشور اجرا شود.
وي افزود: اساس کار دفتر تغذيه اين است که اولويت ها و مشکلات شايع در کشور را شناسايي کند و بر مبناي اطلاعات موجود در جهت سياستگذاري عرصه غذا و تغذيه حرکت کند.
عبدالهي در ادامه گفت: نمونه اي از اين بررسي ها پژوهش در حيطه تغذيه کودکان و کمبود است که دفتر بهبود تغذيه با همکاري بخش علمي و تغذيه کشور و مراکز پژوهش انجام داده است و تبعاً اينها منجر به مداخلاتي در سطح کشور شده است و اين مداخلات نيازمند ارزشيابي است که نهايتاً اصلاحات صورت بگيرد.
سرپرست دفتر بهبود تغذيه، وزارت بهداشت تصريح کرد: در بخش نظام سلامت بحث امنيت غذا بحث بسيار مهمي است و يکي از اولويت هاي مهم برنامه ريزي توسعه محسوب مي شود بنابراين اهداف کلان و راهبرد ها و حتي مداخلات مورد نياز پيشنهاد شده است.
وي در پايان خاطر نشان کرد: آنچه مسلم است اين است که براي برنامه ريزي و سياستگذاري ميتني بر جامعه نياز به همکاري جامعه علمي غذا و تغذيه کشور است./عط