به گزارش
خبرنگار پزشکی باشگاه خبرنگاران قم،يوسف نقيايي افزود: پياز حاوي گوگرد مي باشد كه به كاهش عفونتها كمك شاياني مي كند. همچنين حاوي ويتامين c، كلسيم و فسفر به مقادير متوسط است كه مي تواند در رشد استخوانها و سلامت آنها نقش خوبي داشته باشد.
وي تصريح كرد: ماده اي به نام گلوكزين در پياز وجود دارد كه خواصي شبيه انسولين دارد و مي تواند در افراد ديابتي كمك بسيار خوبي در كاهش گلوكز خون يا قندخون داشته باشد. همچنين كاهش دهنده كلسترول و چربي هاي خون مي باشد.
اين كارشناس تغذيه گفت: پياز حاوي آنتي اكسيدانهاي بسيار موثر و مفيد بوده كه مهمترين آنها مواد فنولي و پلي فنولي است كه خاصيت ضد ميكروبي، ضد ويروسي و ضد قارچ دارند و كمك بسيار موثري بر سيستم ايمني بدن در از بين بردن مواد عفونت زا مي کند.
وي خاطرنشان كرد: اين سبزي، همچنين حاوي مقدار كمي آنتي اكسيدان از نوع فلاونوئيد مانند آنچه در چاي سبز و سويا وجود دارد، مي باشد كه مي تواند از اين طريق خواص ضد سرطاني خود را اعمال کند./س