وی تصریح كرد: دستگاه های اجرایی استان یك ماه مهلت دارند نظرات خود را در خصوص ایجاد متمركز و یا دستگاهی این پنجره به استانداری اعلام كنند.
فروزنده افزود: در این سامانه سرمایه گذار با تسلیم درخواست خود از یك نقطه امكان پی گیری درخواست های خود را دارد و از طرفی سازمان سرمایه گذاری نیز امكان گزارش گیری برخط از وضعیت درخواست ها و استعلام های مربوطه را خواهد داشت.
وی با بیان اینكه راه اندازی این پنجره به ارتقای فضای كسب و كار كمك شایانی می كند، گفت: با ایجاد پنجره ی واحد سرمایه گذاری، روند سرمایه گذاری استان تسریع و حمایت از سرمایه گذاری داخلی و خارجی به نحو مطلوب صورت خواهد گرفت.
معاون برنامه ریزی استانداری چهارمحال و بختیاری تصریح كرد: مدیران دستگاه ها با همكاری و مشاركت هر چه بیشتر و با تفویض اختیار به كارشناسان خبره در این پنجره واحد درحل مشكلات و موانع موجود در مسیر سرمایه گذاری در استان گام بردارند.
فروزنده، برخی از مزیت های پنجره واحد سرمایه گذاری و كارآفرینی استان را حذف موازی كاری، تسریع صدور مجوز و كوتاه كردن مسیر اخذ مجوزها، كم كردن مراجعات متقاضیان سرمایه گذاری و ارتباط بیشتر بین دستگاه ها، دسترسی آسان به اطلاعات جامع مربوط به سرمایه گذاری و كسب و كار و بانك اطلاعاتی عنوان كرد.
وی ادامه داد: با استفاده بهینه از منابع به واسطه ایجاد این پنجره، از میزان هزینههای دولت و سرمایه گذاران كاسته می شود./س