عظیمی افزود سازمان جهاد كشاورزی مازندران از حدود یك ماه پیش تاكنون نشست های كارشناسانه برای برآورد هزینه با توجه به افزایش قیمت نهادها و كاشت و برداشت شالی در سال زراعی جاری برگزار كرده و نتیجه را برای وزارت جهاد كشاورزی ارسال كرده است و اكنون شورای عالی اقتصاد كشور باید در این رابطه تصمیم نهایی را اتخاذ كند.
رییس سازمان جهاد كشاورزی مازندران گفت : عمده برنج تولیدی مازندران طارم محلی است كه حدود 70 درصد سطح زیركشت برنج استان را شامل می شود و پیش بینی می شود قیمت این محصول امسال به گونه ای باشد كه كشاورزان سختكوش استان را راضی كند.
مازندران با حدود 230 هزار هكتار شالیزار سالانه 950 هزار تن برنج سفید تولید می كند كه این میزان حدود 44درصد تولید این محصول را دركشور شامل می شود./س