ارتش آزاد سوريه امروز از " برادران کُرد خود " خواست به نيروهاي مخالف رژيم بشار اسد رئيس جمهور سوريه ملحق شوند.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري شين هوا ؛ سرهنگ کاسم سعدالدين سخنگوي اين نيرو در يک تصوير ويدئويي که شامگاه دوشنبه بر روي اينترنت قرار گرفت اعلام کرد:«فرماندهي داخلي ارتش آزاد سوريه برادران کُرد اعم از سرباز و غيرنظامي را فرامي خواند و از آنها دعوت مي کند به نيروهاي اين ارتش بپيوندند.»

يادآور مي شود ،  نيروهاي ارتش آزاد سوريه را سربازان فراري ارتش اين کشور تشکيل مي دهند.

مخالفان دولت سوريه به ويژه شوراي ملي سوريه که ائتلاف اصلي مخالفان اين کشور به شمار مي رود با اتهام به حاشيه راندن گروههاي مذهبي و قومي در سوريه مواجه شده است.
شوراي ملي سوريه 10 ژوئن عبدالباسط سيدا فعال کرد را به عنوان رئيس جديد اين شورا انتخاب کرد.


ارتش آزاد سوريه در بيانيه خود اعلام کرد : کُردها در کنار برادران سوري خود در سراسر کشور براي دفاع از کشور و حمايت از انقلاب ، عضو کامل اين ارتش به شمار مي روند.



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار