کارشناس موادغذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج با تأکید براینکه باز کردن یخ گوشت در دمای اتاق روش صحیحی نیست، ابراز کرد: باید گوشت را درون یخچال گذاشت و یا در مایکروویو و با باد سرد یخ آن را باز کرد، و یا اینکه در نهایت آن را زیر آب سرد گرفت.

خاتون برسیاه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران  یاسوج افزود: اگر برای باز شدن یخ گوشت موارد ذکر شده، رعایت نشد و یخ گوشت در دمای محیط باز شد باید بلافاصله آن را مصرف کرد . /س
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.